5-htp-stres-60-cps-x-240-mg-7499034

Capsule 5 HTP STRES

5HTP STRES este un supliment alimentar cu rol in combaterea si controlul stresului.

Flaconul contine 60 capsule x 240 mg.

Cod Produs: H1850 Categorie:

Descriere produs

Ingrediente (mg/cps): 5 Hidroxitriptofan (5HTP –extract de Griffonia simplicifolia) – 72 mg, drojdie invertaza – 48 mg, vitamina C naturala (extract de maces- Rosa canina) – 48 mg, Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) – 48 mg, extract de Ginko biloba – 24v mg, maltodextrina si gelatina (capsule).
– 5-hidroxitriptofanul (5-HTP-Extract de Griffonia simplicifolia) este precursorul direct al serotoninei, supranumita neurotransmitatorul encefalic al ‘fericirii’, care are proprietati calmante, usor sedative, antidepresive si tonifiante asupra sistemului nervos central, combate insomniile si unele tulburari neuro-vegetative amintite anterior.

5 – hidroxitriptofanul are un rol foarte important in controlarea poftei de mancare, in special de dulciuri. Datorita stresului, pofta de dulciuri poate fi exagerata, iar suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediata a poftei de dulciuri, care daca nu este controlata va duce la ingrasare pe termen lung.

– Drojdia de bere asigura organismului vitaminele complexului B care tonifica, echilibreaza si ajuta la buna functionare a sistemului nervos, calmeaza starile de anxietate pe fondul oboselii fizice si psihice, sustine capacitatea de invatare si concentrare care poate fi scazuta datorita expunerii frecvente la conditii de stres. De asemenea, cu cat suntem mai mult expusi stresului, cu atat organismul nostru are nevoi mai mari de vitamine B.

– Vitacan (Vitamina C naturala) are proprietati antioxidante si imunostimulente remarcabile. Datorita stresului imunitatea organismului poate sa scada, de aceea avem nevoie de un aport suplimentar de vitamina C naturala care mentine capacitatea de aparare a organismului fata de infectii si alti factori nocivi din mediu.

Vitamina C participa la reactiile de oxido-reducere celulara, fiind un agent reducator biologic, protejand astfel de oxidare si vitaminele A si E, prevenind acumularea radicalilor liberi. Protejeaza celulele organismului de actiunea nociva a radicalilor liberi care sunt cauza aparitiei majoritatii bolilor cronice, inflamatorii, degenerative si a imbatranirii precoce.

– Extractul de Ginkgo biloba este un ingredient cu multiple valente terapeutice, tocmai de aceea acest arbore a fost pe drept cuvant numit ‘Arborele vietii’. Acesta contine un complex de substante (cum sunt ginkgolidele, lactonele terpenice si bilobalidele) cu efecte recunoscute pentru calitatile exceptionale de activare a circulatiei cerebrale si periferice si de dilatare a vaselor sangvine.

Prin stimularea circulatiei asigura nutritia celulelor nervoase imbunatatind astfel memoria, capacitatea de concentrare, sustine efortul intelectual si previne scaderea randamentului intelectual care poate sa apara in conditii de stres necontrolat.

Previne tulburarile comportamentale datorate stresului. Datorita continutului in flavonoide are si proprietati antioxidante, prevenind peroxidarea lipidica prin neutralizarea radicalilor liberi.

– Ginseng Siberian, supranumit si ‘Radacina vietii’, are o puternica actiune tonica, antiastenica si antistres, imunostimulenta. Induce o protectie crescuta fata de modificarile organice tipice induse de stres, inlatura astenia fizica si psihica, dar si astenia sexuala determinate de stresul cotidian, creste toleranta organismului fata de noxele chimice, revigoreaza si energizeaza organismul slabit, epuizat, mareste capacitatea de efort fizic si intelectual .

Recomandari:
5HTP STRES mareste capacitatea organismului de a se adapta si de a reactiona adecvat in conditiile de stres si asigura sustinerea biologica a efortului in sindroamele de suprasolicitare intelectuala si fizica.
Este un tonifiant al celulei nervoase, este antiastenic, antioxidant si imunostimulent, antidepresiv, calmant si usor sedativ, imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si sustine efortul intelectual.

Mod de folosire:
Pentru adulti, doza zilnica recomandata este de 1-3 capsule pe zi, dupa mesele principale. Produsul se recomanda in perioadele de stres accentuat, precum si in cure cu scop profilactic si de control al stresului. Se recomanda 2-3 cure pe an, de cate 2 luni fiecare, cu pauze de o luna.

Proprietati:
Adjuvant in combatearea si controlul stresului, precum si a tulburarilor neuro-vegetative provocate de acesta: oboseala, insomnii, anxietate, hipersensibilitate, depresie, tulburari cardiace sau digestive cu substrat nervos, tulburari de menopauza dar si de premenopauza, susutinerea activitatii fizice si intelectuale si cresterea randamentului in aceste activitati.

Contraindicatii
Nu se administreaza femeilor insarcinate si celor care alapteaza, persoanelor cu antecedente vasculare.

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “Capsule 5 HTP STRES”