capsule-hyper-tum-60-cps-7499035

Capsule HYPER-TUM

Supliment alimentar cu rol de potentare a eficientei radioterapiei si a tratamentului cu citostatice si de atenuare a efectelor secundare ale acestora.
Flaconul contine 60 capsule x 340 mg.

Cod Produs: HT0938 Categorie:

Descriere produs

Ingrediente (mg/cps):
Extract natural din: Busuioc-de-camp (Prunella vulgaris) – 30 mg, Iarba-mare (Inula helenium) – 17 mg, Coada-soricelului (Achillea millefolium) – 30 mg, Trei-frati-patati (Viola tricolor) – 17 mg, Ginkgo biloba – 12 mg, Priboi (Geranium macrorrhizum) – 5 mg, Napraznic (Geranium robertianum)- 30 mg, Cimbrisor (Thymus serpyllum) – 30 mg, Menta (Mentha piperita) – 30 mg, Nuc (Juglans regia) – 30 mg, Talpa gastei (Leonurus cardiaca) – 30 mg, Sanziana (Galium verum) – 30mg, Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium) – 12 mg, Orz (Hordeum vulgare) – 30 mg si Laminaria japonica -17 mg, maltrodexina, gelatina (capsule).
Proprietati:
Supliment alimentar cu rol de potentare a eficientei radioterapiei si a tratamentului cu citostatice si de atenuare a efectelor secundare ale acestora.
Mod de folosire:
Pentru adulti doza zilnica recomandata este de 6 caspsule, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mancare sau intre mesele principale.Cura recomandata este de 2 luni cu o pauza de 2 saptamani, dupa care aceasta se poate relua. Se recomanda un regim bogat in fructe, legume si seminte, evitarea poluarii si a stresului. Capsulele se pot asocia cu produsul Ceai antitumoral.

Recomandari:
Limiteaza efectele negative ale tratamentului cu citostatice si al radioterapiei. Contribuie la inhibarea diviziunii necontrolate a celulelor.Favorizeaza procesul de fagozitoza. Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism.

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “Capsule HYPER-TUM”