colagen-premium-120-g-pudra-7498957

Colagen premium pudră (120 gr)

Colagenul este proteina cea mai importantă a organismului, reprezintă 30% din proteinele organismului si 70% din proteinele pielii. El oferă flexibilitate și putere țesuturilor, ajută la legarea și regenerarea acestora.

Cod Produs: ECol Categorie:

Descriere produs

De la vârsta de 25 de ani producerea colagenului de către organism scade în continuu, ceea ce duce la îmbătrânirea, pierderea flexibilității și deshidratarea organismului. Ridurile sau apariția durerilor articulare pot fi simptomele lipsei colagenului din organism. Materia gelatinoasă are rol important în regenerarea celulelor. Întărește oasele, cartilajele și tendoanele, asigură flexibilitate pielii. Colagenul este produs de organism, iar în momentul în care prganismul nu mai produce sufficient, se recomandă suplimentarea cu colagenul din pește de puritate premium.
Moleculele de colagen extras din pește sunt mai mici decât a colagenului extras din alte animale, care prin tratamentul de hidrolizare este descompus, astfel este capabil să se dizolve și la temperaturi mai joase în orice lichid.

Mod de administrare:
18-30 ani: 3 grame/zi
31-50 de ani: 6 grame/zi
Peste 50 de ani: 9 grame/zi
Colagenul se dizolvă în 200 ml de lichid (apă, suc, lapte)
Produsul păstrează ușor gustul și mirosul de pește.

Valori medii nutritive în 100g de produs:
Energie: 1.550kJ/369kcal
Lipide: 1g
proteine: 90g
Carbohidrați: 0g
sare: 4g
fibre: 0g

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “Colagen premium pudră (120 gr)”