nanoxyn-alpha

Nanoxyn Alpha

Nanoxyn alpha, cel mai bun supliment antioxidant existent pe piaţă, a fost obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin.

Descriere produs

NANOXYN ALPHA – ANTIOXIDANT NATURAL

Nanoxyn alpha, cel mai bun supliment antioxidant existent pe piaţă, a fost obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin. Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, care joaca rol de mediu de livrare şi de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism. Materialul nanoSOF este dispersat în amestecul natural de antioxidanţi, având o valoare neutră a pH-ului.

Nanoxyn Alpha conţine tablete cu eliberare lentă pe parcursul a 24 de ore, asigurând astfel eliberarea treptată în corp a cantităţii optime de supliment antioxidant, de-a lungul întregii zile, fără a exista riscul de supradozaj.

Consumul recomandat de antioxidanti Nanoxyn Alpha este de o tabletă dimineaţa, luată cu un pahar mare de apă. Acest mod de administrare asigură o distribuţie optimă a ingredientelor active antioxidante în fluidele corpului.

CE SUNT ANTIOXIDANTII?

CE ESTE NANOSOF?

CERCETARI SI DOVEZI STIINTIFICE

TESTIMONIALE

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “Nanoxyn Alpha”

Ar putea sa iti placa si:

  • ANTIOXI VITA (100 ML)

    lei 49,99 lei 45,00

    Antioxi Vita - antioxidant puternic, produs natural Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural.PHENALEX Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din samburi, pielite si rahis de struguri ( cca 700mg/ml). Materia prima procesată este din culturi certificate ecologic. Ingrediente: apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri. Medaliat la Salonul de…