capsule-protector-ficat-hypericum-60-cps-7499177 (1)

Capsule PROTECTOR FICAT

Protector ficat este un supliment alimentar cu rol hepatoprotector, hepatotrofic, hepatoregeneratorsi antihepatotoxic.

Flaconul contine 60 capsule x 300 mg.

Cod Produs: H0174 Categorie:

Descriere produs

Ingrediente: extracte integrale de 20:1 din urmatoarele plante: radacina de brusture (Arctium lappa) – 90 mg, Rostopasca (Chelidonium majus) – 75 mg, extract standardizat din Armurariu (Silybum marianum) exprimat in Silimarina – 60 mg, extract standardizat din Spirulina (Spirulina platensis) – 60 mg, extract standardizat din Aloe vera – 15 mg.
Recomandari: Adjuvant in hranirea, protejarea, regenerarea si detoxifierea ficatului, pe cale naturala. Extractul de Armurariu favorizeaza protejarea integritatii membranelor hepatocitelor neuzate si stimuleaza refacerea teusturilor lezate datorita continutului in silimarina. Favorizeaza reducerea absorbtiei intestinale de colesterol, ajutand la normalizarea valorilor colesterolului seric.
Proprietati:
Actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, hepatortrofica, antihepatotoxica, hipocolestererolemianta, vitaminizanta, mineralizanta, imunostimulatoare si antiseptica.
Mod de folosire:
Pentru adulti doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Cura recomandata este de 2 saptamani cu pauza de o saptamana, dupa care se poate relua.

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “Capsule PROTECTOR FICAT”