ser-anti-celulitic-100ml-7499041

SER ANTI-CELULITIC 100 ML

Ser anti-celulitic puternic Krauterhof, cu cafeină și lemongrass

Cod Produs: 10415 Categorie: Etichetă:

Descriere produs

KRAUTERHOF
Ser puternic anti-celulita ajuta la imbunatatirea aspectului pielii cu celulita.
Doza pentru 14 zile
Un complex de ingrediente obtinute prin tehnologie inlata cu LIPO-REDUX confera un efect placut de incalzire si optimizeaza aspectul pielii. Pielea va arata intinsa si delicata. Utilizare: aplicati generos zilnic, seara, in zonele cu probleme si masati usor dupa aplicare.
Ingredientele continute de acest ser il fac ideal in combaterea celulitei:
Panthenol – stimuleaza procesul de regenerare al pielii
Cafeina – Cafeina previne acumularea excesiva de grasime in celule (lipogeneza) si in acelasi timp stimuleaza lipoliza, proces prin care trigliceridele existente (grasimile) in celulele adipoase sunt descompuse in glicerol si acizi grasi liberi ce sunt eliberati in sange si folositi ca sursa de energie de catre muschi.
Escin (Aescin) – principalul ingredient din semintele de castanet – este un antiinflamator puternic si un tonic venos foarte bun
Lecitina – este un ingredient vital in eliminarea celulitei pentru ca repara tesutul conjunctiv prin reconstruirea peretilor celulelor, ajutand toate organele din corp sa ramana sanatoase si hidratate, la cel mai inalt nivel de functionalitate.
Carnitina – este un aminoacid determina o ardere mai rapida a grasimilor si contribuie la transformarea lor in energie. Practic, faciliteaza transportul acizilor grasi catre mitocondrii, ce au ca principal functie producerea de energie in urma arderii grasimilor. Daca ne gandim ce celulita reprezinta o multitudine de acizi grasi localizati in coapse, solduri si fese, folosul acestei substante este de la sine inteles
Ulei de Lemongrass – este un bun tonic cutanat si vasodilatator recunoscut pentru efectele anticelulitice

Recenzii

Nicio recenzie

Be the first to review “SER ANTI-CELULITIC 100 ML”